Pandemia de gripa noua este falsa.

Pandemia de gripa porcina este una falsa, menita sa creasca vanzarile companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sanatate din cadrul Consiliului Europei, sustine ca toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1.

Oficialul european spune ca directorii companiilor farmaceutice au initiat o “campanie de panica” care a determinat Organizatia Mondiala a Sanatatii sa declare pandemie. Acesta a demarat deja o ancheta pe aceasta tema si sustine ca avem de a face cu “unul dintre cele mai mari scandaluri din industria farmaceutica ale secolului”. Pana la finalul acestei luni, Consiliul Europei va sustine o sedinta pe aceasta tema, informeaza The Sun, potrivit Antena3.

Citeste mai mult aici:  Ziua

Advertisements

One Response to Pandemia de gripa noua este falsa.

  1. istoria de la lupta lui Bar Kochba si pina in zilele noastre, a fost influentata ( mai intens in ultimii 250 de ani ) de protocoalele Sionului. este un organism asa de exact, incit marja de eroare este foarte mica. pe de o parte ii indreptatesc pe evrei, sa doreasca sa traiasca liberi in tara lor ( Eretz Yisrael )dar pe de alta parte ii condamn pe liderii spirituali ai Sionismului pentru atrocitatile indirecte la nivel international. cred cu tarie totusi, ca noi occidentalii ne meritam destinul, ce ne va conduce la razboaie si rebeliuni deosebit de singeroase in anii imediat urmatori, ce se vor sfirsi cu infringerea si umilinta noastra. aerul nostru infumurat va fi inlocuit de umilinta si durere, durere pe care am produs-o noi europenii ‘civilizati’ tarilor precum India, China, Lumea Noua, Orientul mijlociu si lumea araba, Africa de sud, Vietnam, Coreea, Cambodgia, Somalia, Yugoslavia, si multe altele.
    ceea ce ma linisteste este speranta ca dupa marea catastrofa, un viitor mai uman se va naste peste cenusa actualei ordini mondiale sau mai bine zis haos mondial.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: